• @ArjanMoens Debiteurenrisico. Hoe ga je ermee om? https://t.co/U1eJGBOpok
  • @ArjanMoens Wij zijn verhuisd! https://t.co/zfthFqQmcc
  • @ArjanMoens Roep om verplichte verzekering voor zzp'ers steeds luider /via @NOS https://t.co/T7QpUJPMom
  • @ArjanMoens Bedankt mannen en dame van #gbg voor de opbouw van onze stand op Contacta 2018šŸ‘ https://t.co/8YmvPEWV0N
Waarom The Blue Factor?

MKB
Onze specialisten zijn zelf al jaren ondernemer en weten voor hoeveel en welke lastige keuzes u telkens staat. Vaste verplichtingen, personeel, groeien, kansen pakken, maar ook de dagelijkse leiding van uw bedrijf. Met factoring helpen wij uw liquiditeit te sturen, beheersbaar te maken en in uw voordeel te gebruiken. Door directe betaling van uw facturen kunt u tijdig aan uw verplichtingen voldoen en nieuwe kansen benutten. Snel groeien en moeten voorfinancieren is met factoring geen probleem meer, wij groeien met u mee. The Blue Factor neemt uw zorgen uit handen, wij verzorgen uw volledige debiteurenbeheer en uw facturen zijn verzekerd tegen wanbetaling.

ZZP
Ondernemen is mooi, je bent zelfstandig, maakt eigen keuzes en doet mooie projecten voor je opdrachtgevers. Je bent dagelijks bezig met verbetering van je skills, netwerken, acquisitie doen en dan is er ook nog privƩ. Maar laten wij eerlijk zijn, aansluiting van het ene op het andere project is niet altijd optimaal. Vaste verplichtingen gaan ook gewoon door. Niets is dan zo vervelend lang te moeten wachten op betaling van je factuur. The Blue Factor kan je die zorg uit handen nemen. Door factoring van je facturen ontvang je betaling binnen 24 uur en wij zorgen voor inning bij je debiteur.

Klant worden


vraag een offerte aan

acceptatie en verwerken gegevens

stuur uw factuur in CC naar ons

u ontvangt de betaling binnen 24 uur

wij innen de factuur bij uw klant

Onze partners