• @ArjanMoens Trump-boycot toont: 'Sociale media scheidsrechters over vrije woord' /via @NOS https://t.co/TZmL1Vlcc5
  • @ArjanMoens Steeds meer ondernemers in nood: 'Help ons, ik ben radeloos en slaap niet meer' /via @NOS https://t.co/grmieG65kH
  • @ArjanMoens Ton opent zijn kledingwinkel bij verlenging lockdown: 'Anders is het einde verhaal' /via @NOS https://t.co/Ch6VP8fFm9
  • @ArjanMoens https://t.co/t3ScdHg3sn https://t.co/E9BYoZk6OB
Hoe werkt factoring?

Factoring van facturen werkt heel simpel. Samen bekijken wij uw situatie en zoeken voor u de beste factoringoplossing. U ontvangt een offerte op maat. Bij akkoord en aanlevering van uw gegevens kunt u meteen beginnen. U stuurt uw factuur digitaal naar uw klant met een kopie (cc) naar The Blue Factor. The Blue Factor betaalt uw facturen binnen 24 uur onder aftrek van de factorkosten. The Blue Factor int vervolgens de factuur bij uw klant en zorgt voor het verdere debiteurenbeheer. U hoeft niet uw hele debiteurenportefeuille over te dragen, u kunt zelf bepalen welke debiteur u aanbiedt voor factoring. Samen met u beoordelen wij vooraf uw debiteurenportefeuille, zo krijgt u meteen inzicht in de kredietwaardigheid van uw debiteuren.

Voorwaarden
1. U levert alleen B2B, wij kopen geen facturen die gericht zijn aan particulieren;
2. U levert een afgeronde prestatie;
3. Wij stellen geen minimum omzet eisen.

De afgeronde prestatie, dat lichten wij graag even toe.
Bij de afgeronde prestatie levert u aan uw klanten een afgerond product of dienst met betaling achteraf. Factoring is alleen mogelijk als u een niet voor discussie vatbaar product of dienst levert. Bijvoorbeeld detachering, uitzendwerk, producten met goedkeuring vooraf zijn geschikt voor factoring.

Is uw situatie afwijkend, maar denkt u toch in aanmerking te komen voor factoring? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij bekijken graag met u de casus en mogelijkheden.

Wij hanteren geen minimum omzeteisen, zo is factoring voor u als zzp’er ook mogelijk.

Offerte aanvragen


vraag een offerte aan

acceptatie en verwerken gegevens

stuur uw factuur in CC naar ons

u ontvangt de betaling binnen 24 uur

wij innen de factuur bij uw klant