• @ArjanMoens Debiteurenrisico. Hoe ga je ermee om? https://t.co/U1eJGBOpok
  • @ArjanMoens Wij zijn verhuisd! https://t.co/zfthFqQmcc
  • @ArjanMoens Roep om verplichte verzekering voor zzp'ers steeds luider /via @NOS https://t.co/T7QpUJPMom
  • @ArjanMoens Bedankt mannen en dame van #gbg voor de opbouw van onze stand op Contacta 2018👍 https://t.co/8YmvPEWV0N
Zo kun je dat grote project toch aannemen!

Zo kun je dat grote project toch aannemen!

Een groot project wil je natuurlijk niet laten schieten. Want het kan zomaar een opstapje zijn naar meer opdrachten. Maar wat als je niet over voldoende liquiditeit beschikt om het te financieren? Of als je niet zeker weet of je wel met een bonafide partij te maken hebt? Dan hoef je gelukkig ook niet meteen nee te verkopen.

Bij The Blue Factor kunnen we je op meerdere manieren helpen.

Kredietwaardigheidscheck

Als het gaat om grote projecten, zijn aanbestedingstrajecten in veel branches gebruikelijk. Er kan echter flink wat tijd in gaan zitten. Voordat je van start gaat, is het daarom fijn om te weten hoe het zit met de kredietwaardigheid van de andere partij. Daarmee voorkom je dat je heel veel werk voor niks zit te doen. Wij kunnen voor je onderzoeken of je met een kredietwaardige partij te maken hebt en adviseren je of het verstandig is om met deze opdrachtgever in zee te gaan. Dat scheelt je een hoop kopzorgen achteraf!

Juridische vragen

Heb je vragen over het juridische aspect van een traject? Ook dan kun je bij The Blue Factor terecht. Wij hebben korte lijntjes met verschillende juristen en zij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld bij het opstellen of controleren van juridische documenten. Of bij ander juridisch advies.

Aanbetaling

Heb je niet voldoende cash in handen om investeringen te doen voor dat mooie project? Ook dan hoef je het niet te laten schieten. Allereerst kun je de opdrachtgever natuurlijk vragen of hij vooraf alvast een aanbetaling wil doen. Lukt dat niet, dan is er nog geen man overboord. In veel gevallen kunnen wij je een voorschot uitbetalen. Zo kun je toch van start gaan!

Benieuwd hoe we jóu verder kunnen helpen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht

vraag een offerte aan

acceptatie en verwerken gegevens

stuur uw factuur in CC naar ons

u ontvangt de betaling binnen 24 uur

wij innen de factuur bij uw klant