• @ArjanMoens Debiteurenrisico. Hoe ga je ermee om? https://t.co/U1eJGBOpok
  • @ArjanMoens Wij zijn verhuisd! https://t.co/zfthFqQmcc
  • @ArjanMoens Roep om verplichte verzekering voor zzp'ers steeds luider /via @NOS https://t.co/T7QpUJPMom
  • @ArjanMoens Bedankt mannen en dame van #gbg voor de opbouw van onze stand op Contacta 2018👍 https://t.co/8YmvPEWV0N
The Blue Factor 5, 6, 7 november op Contacta 2019

The Blue Factor 5, 6, 7 november op Contacta 2019

Twee maanden wachten op de betaling van je facturen is bepaald geen uitzondering in het bedrijfsleven. Dat kan wel eens voor liquiditeitsproblemen zorgen en tegelijkertijd voor een rem op de groei.

The Blue Factor biedt dé flexibele oplossing voor MKB bedrijven die snel geld nodig hebben. Bijvoorbeeld bij de uitbetaling van vakantiegeld of loonbelasting of om de snelle groei van het bedrijf te faciliteren. Of het nu gaat om een enkele factuur of de hele debiteurenportefeuille: The Blue Factor zorgt ervoor dat het geld, met aftrek van een fee van 2,5 tot 4%, binnen 24 uur op de rekening staat.

Tevens draagt The Blue Factor zorg voor het beheer over de aangekochte facturen en wordt het risico op faillissement van de opdrachtgever overgenomen. The Blue Factor is actief in allerlei sectoren waaronder de bouw, haven & industrie, horeca en groothandel, maar heeft daarnaast een belangrijke focus op de uitzend- en detacheringsbranche alsmede in de transport & logistiek.

Binnenkort vindt hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen weer plaats: Contacta 2019. Ook The Blue Factor zal net als vorig jaar weer deelnemen met een mooie stand, waarin iedereen van harte welkom is om kennis te maken. The Blue Factor is benieuwd hoe we u kunnen helpen met het optimaliseren van uw liquiditeitspositie of overige financiële uitdagingen.

Vele sectoren komen samen tijdens dit event. Met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers weet Contacta al ruim 30 jaar bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen en te verbinden. Er worden onder meer interessante workshops gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Woon ook de presentaties bij van Twan Huys, Alexander Klöpping en ondernemer Duncan Stutterheim. Ook u bent van harte welkom om dit event bij te wonen. Gratis e-tickets zijn verkrijgbaar door contact op te nemen met The Blue Factor.

Sinds juli dit jaar heeft The Blue Factor intrek genomen in een mooi pand aan de A58 in Goes. Kom eens langs voor een kop koffie! Of kijk eens op www.thebluefactor.nl of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen graag. Tot snel!

Terug naar overzicht

vraag een offerte aan

acceptatie en verwerken gegevens

stuur uw factuur in CC naar ons

u ontvangt de betaling binnen 24 uur

wij innen de factuur bij uw klant